Bertha synnytti 20.10.2020 7 urosta ja 1 nartun. Valitettavasti viimeisenä syntynyt poika ei selvinnyt. Pennut olivat kaikki hyvän kokoisia 500-600g syntyessään ja synnytys sujui hyvin. Kaikilla pennuilla on ridge.

Pentueen emä Boobah Bertha by Hirma eli Bertha on terveeksi luustoltaan kuvattu ja suorittanut luonnekuvaukset MH:n ja BPH:n.

Luonnekuvauksen mukaan Bertha pelästyy joitakin asioita mutta unohtaa pelästyksensä nopeasti ja menee itsenäisesti katsomaan pelottavia asioita. Se on hyvin utelias ja tykkää jahdata viehettä. Kummituksilla Bertha käytti nenäänsä ja päätään ja meni itsenäisesti katsomaan näitä hassusti pukeutuneita ihmisiä.

Kesällä 2019 Bertha osoitti kahdessa maastojuoksukisassa osaavansa jahdata viehettä ja suoritti Ruotsissa mejävalion arvon.

Pentueen isäksi tiukan karsinnan jälkeen valikoitui Miss Sunnypenny`s Billy The Kid eli Yoda. Yoda on kivanluonteinen uros, joka on terveeksi kuvattu luustoltaan. Yoda on käynyt rajoitetusti näyttelyissä EH:n ja ERI:n arvoisesti. Yoda viettää mieluummin mukavaa perhekoiran elämää metsissä lenkkeillen.

Toiveissa on saada mukavaluonteisia ja terveitä harrastuskoiria. Berthan 7 täyssisarusta ja 8 puolisisarusta samasta emästä on lonkista ja kyynäristä puhtaiksi kuvattu. Kaikki ovat myös hyväluonteisia ja mukavia harrastus- ja kotikoiria.

Miss Sunnypenny`s Billy The Kid

synt. 15.2.2013

kasv. Sunna Kivisalo, Jämsä

69 cm, 50kg

lonkat A/A

kyynärät 0/0

selkä LTV0, SP0

DM ei kantaja, JME ei kantaja

MH (suoritettu, laukausvarma)