Koiraharrastaja,
hevos- ja koirahieroja, koirien jäsenkorjaaja, kasvattaja (Jellonanjahtaajan)

Olen harrastanut omien rhodesiankoirieni kanssa 15 vuotta monipuolisesti eri lajeja mm. agilityä, rallytokoa, mejää, vinttikoirien maastojuoksuja, tokoa, näyttelyitä ja noseworkiäkin olemme kokeilleet. Kilpailen omien koirieni kanssa pääsääntöisesti rallytokossa ja käymme satunnaisesti koiranäyttelyissä, mejäkokeissa ja vinttikoirien maastojuoksukilpailuissa.

Olen kiinnostunut koirien luonneasioista. Olen toiminut noin 10 vuoden ajan toimihenkilönä MH-luonnekuvauksissa ja 2022 valmistuin MH-luonnekuvauksen testinohjaajaksi.

Olen myös aktiivinen tapahtumien järjestäjä ja osallistunut isojen agilitytapahtumien kuten Agirotu ja SM agility 2014 järjestelyihin. Tampereen KV-näyttelyn toimikunnassa olin 4 vuoden ajan. Nyt olen neljättä kertaa järjestämässä Teivon ryhmänäyttelyä vuodelle 2024.


Tavoitteenani on aina koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olen valmistunut Tampereen urheiluhierojakoulusta hevos-ja koirahierojaksi 2003 ja Kauhajoen evankelisesta opistosta koirien jäsenkorjaajaksi 2019. Hoitotoimenpiteet tehdään aina koiran parasta ajatellen. Lisäksi käyn parhaillaan raakaruokintaohjaajan koulutusta voidakseni auttaa koira-asiakkaitani paremmin.

Koiran ja omistajan hyvinvointiin pyritään myös harrastuksissa. Tunneillani
tiukkapipoinen suorittaminen ei ole suotavaa vaan se, että koiralla ja
ohjaajalla on hauskaa. Positiivisella käytöksen vahvistamisella ja hyvällä
vuorovaikutuksella koira oppii paremmin.