Jellonanjahtaajan Kennel - pienimuotoista rhodesiankoirakasvatusta Kokemäellä

Minulla on ollut rhodesiankoiria vuodesta 2007. Tällä hetkellä minulla on kaksi koiraa Bertha (synt. 2017) sekä Berthan tytär Ulla (2020).

Olen harrastanut koirieni kanssa monipuolisesti mm. tokoa, agilityä, maastojuoksua, mejää, näyttelyitä ja rallytokoa.

Rhodesiankoiran kanssa harrastamisessa tärkeintä on hauskuus ja yhdessätekemisen ilo. Parhaimmillaan tämän rodun parista saat runsaasti uusia ystäviä joiden kanssa käydä lenkeillä ja treenaamassa. Kukapa voisi paremmin ymmärtää rhodeihmistä kuin toinen rhodeihminen :)

Pyrin kasvattamaan terveitä ja hyväluonteisia koiria. Olen toiminut MH-luonnekuvauksen toimihenkilönä jo vuosia ja nähnyt lähes kaikki rhodesiankoirien viralliset kuvaukset.

Jellonanjahtaajan pennut kasvavat sisällä talossa ja ne totutetaan jo pikkupennusta uusiin asioihin ja ihmisiin. Koirani syövät raaka-ruokaa ja myös pennut tulevat saamaan raaka-ruokaa elämänsä ensi metreillä. Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina ja madotettuina. Saat mukaan myös hoito-ohjeet ja yksilöllisen ruokintaohjeen.

Pentueita kennelissäni on hyvin harvoin. Koska tavoitteena on kasvattaa hararstuskoiria, toivon löytäväni pennuille monipuolisesta harrastamisesta kiinnostuneet kodit.

Jos olet kiinnostunut rhodesiankoirista, suosittelen ensin lukemaan informaatiota rhodesiankoirayhdistyksen sivuilta www.ridgeback.fi

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan koiriini!